HTML

Magyar Jumpstyle Tutorial by iLLuSiO

2009.03.29. 16:25 :: brave90

Leslee után iLLuSiO is megcsinálta a saját tutorial videóját! Szerintem minden szempontból 5 csillagot érdemel! Leslee old school-os videója után ez a hardjump nagyon jó kontrasztot ad! Azon kívűl hogy elmutat mindent még le is írja, hogy mit hogyan kellene kivitelezni! Abszolút profi munka! A zene pedig az egyik kedvencem, tehát ezekkel már vitte is a prímet nálam! Aki hardjumpot szeretne tanulni szerintem ez az egyik kötelező videó amit meg kell hogy nézzen! Gratulálok!

UI: bocsi az elmúlt pár nap kimaradásért, de elég érdekes (szar) napjaim voltak, amit azzal tetőztek be, hogy a gépen nem volt hajlandó bekapcsolni.. fél napi munkám árán most kezd úgy ahogy felállni a régi rendszer... köszönöm a megértést

Szólj hozzá!

Címkék: magyar tutorial by jumpstyle illusio

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr591033235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása