HTML

wackaaa feat Schenker

2011.10.01. 19:56 :: brave90

Schenkerből is megárt a sok, ezért megigérem, most akármilyen videót rak fel, nem rakok egy két hétig videót tőle. Viszont ebben megint láttam pár dolgot amit szeretnék leírni.
A zenék tökéletesek voltak, csak nem az ő sebességükhöz. Amit csináltak az nagyon jó lett volna, ha nem vállalnak be olyan dolgot is ami még nem megy tökéletesen. Például 2:06-kor wackaaa a tökéletesen felépített partját azzal az egy bugyuta lépéssel lehúzta kicsit. Azt egy 3szor gyorsabb sebességű jumper simán behúzta volna. Schenkernél viszont az utolsó part az volt amire azt mondtam, hogy végre!! Felemelte a lábát és szinte 2 szintet ugrott feljebb a jumpja! Így kellett volna végig! Remélem megfogadjátok ezt az egy két apróságot mert sokat számítanak. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz voltak a partok, mert pont ellenkezőleg! Nagyon jók voltak, de ez a pár hiba nélkül klasszisokkal jobb lett volna! Hajrá srácok! Wackaaa elért nálam egy subbot!

 

Szólj hozzá!

Címkék: feat schenker wackaaa

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr783270618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása