HTML

3 év útán búcsú

2011.02.17. 21:29 :: brave90

2008 február 17-edikén született meg a blog legelső bejegyzése.

Azóta eltelt 3 év! Ma van a jumpstyle.blog.hu 3 éves szülinapja. De ez most nem lesz egy vidám ünnep.. Sajnálattal kell közölnöm hogy mai nap abbahagyom a blogolást! Nem mondom hogy nem fogok talán később újrakezdeni ha Ti nagyon szeretnétek, de jelenleg nem tudom folytatni!

Miért?

Legfontosabb ok talán az időhiány. Rengeteg időt felemészt a blog olyan szinten való művelése ami az én értékrendemnek is megfelel! Nyelvvizsga, barátnő, meló és egyetem mellett csinálni ezt is megszokott szinten LEHETETLEN! 
Másrészt ez az egész értetek lett kitalálva.. Viszont mára a magyar JumpStyle-ban a 80% abbahagyta, nem foglalkozik vele. Többség aki fontos volt nekem már sehol sincs! Néha msn-en beszélünk pár mondatot ami édeskevés.. Pont ide tartozik az is, hogy a "csúcshoz" képest kb harmad annyian nézitek a blogot mint edig. Ez nem is lenne probléma, mert sosem akartam világhírnevet, de ez nagyon mutatja az érdeklődés visszaesését.

Viszont az edigi 3 év az felejthetetlen volt! A közös emlékek SOHA nem vesznek feledésbe! Ami szeretet itt kaptam az felbecsülhetetlen! Igaz volt pár rossz pillanat is de rengeted golgon mentünk együtt keresztül! 

Ezzel együtt összesen 1142 cikket írtam a 3 év alatt saját kezüleg, és cucu 51 posztját hozzászámolva majdnem 1200 bejegyzés volt ez idő alatt!

Lehet még írok 1-2 lezáró cikket ha lesz rá időm, viszont most egy nagyobb szünetet tartok. Vagyis inkább úgy mondom abbahagyom a blogolást!

Nélkülem is biztos meglesztek! Minden jót! Sok örömet a JumpStyle-hoz! 

Sok sok sok szeretettel

brave

6 komment

Címkék: búcsú 3 év

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr302669150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D-Thunder 2011.02.17. 22:00:14

Brave, én meg tudlak érteni, de ha ug vesszük, a magyar Jumpstyle közösség egyik mozgatórugója voltál, és sajnálom hogy nincs időd..:\ remélem hogy csak egy hosszú szünet veszi kezdetét és nem hagyod örökre abba..én egy éve kezdtem el, azóta minden egyes nap megnézem a blogodat :))
sajnálom hogy így alakult, remélem hogy visszatérsz Bravebácsi :)))))

RevolutionJumper 2011.02.17. 22:46:37

Ez szíven ütött!!!.... az az ambíció ami benned volt, és amit ezzel a bloggal elértél...az egyszerűen egy legenda...sosemfogjuk elfelejteni MI azt hogy volt ez a blog és volt 1 kitartó emberke aki ezt csinálta...aki nemmás volt mint Brave.
Énis azt kezdem látni hogy kezdik hanyagolni a jumpstyle-t a magyarok, és már 1 re ritkábbak a meglepetés emberek akik hirtelen feltűnnek és onnantól már oda tartoznak akiket említeni kell!...régen iylesmi voltam énis(nem egóból) , és scarface is...szücsi keze alatt kezdte..mostpedig...:)
Remélem foyltatnifogod brave:) emlékszek a suli előtti indulásokra...felkelek,gép be...vasaló bekapcsol...blog be...hajvasalás...és ezvolt minden reggel programom.
IMÁDTAM A BLOGOD!!!
Bye: ReVo

Kuker92 2011.02.17. 23:18:03

hát hát hát :( :( :(
én annyira sajnálom :(
naponta 20x megnéztem van bejegyzés? van nézzük
reggel,délben,suliban,délután esti kattingattam!!!
3 év te az milyen hosszú idő :( DE MEGJEGYEZNÉM: JÓ TÁRSASÁGBAN HAMAR TELIK AZ IDŐ!
Brave love (L)
a saját blogomat remélem én is ilyen sokáig fogom írogatni (L)
JUMPSTYLE IS MY STYLE!

Kecske* 2011.02.18. 00:28:34

én örülnék, ha néha írnál még. az ok, hogy kevesebb idő van, és tényleg "eljárt a jump felett az idő" Én tuti azok között leszek akik feljönnek néha, hátha van új post, ne okozz csalódást! szép napot! :)

Leslee-Jumper 2011.02.18. 11:55:47

Szerintem minden magyar jumpos sokat köszönhet neked Bravebácsi !! Én is napi szinten feljöttem megnézni mi a helyzet itt a blogon. Ha te nem lettél volna én már abbahagytam volna...tanácsokat adtál...és lelkesítettél,hogy sose hagyjam abba. Remélem én is hogy ez csak egy hosszabb szünet lesz !!

L3vaaa Shuffler 2011.02.20. 22:13:28

Az lehet hogy egyre többen haggyák abba de nagyon sokan elkezdik(pl én:D)
És hát igen én is sokat néztem a blogot és remélem egyszer újra jó lesz(Y) ja és sok sikert vizsgákhoz:)
süti beállítások módosítása