HTML

Jagr ft. Тюня

2010.10.06. 20:40 :: brave90

Kegyetlen! Jagr solo bemelegítésnek, aztén csajszi is mutat valamit! De amiért valójában kirakom, amihez gondolatom is van az a végén a duo!
Mintavideó értékű ez is! A kiscsaj sem rossz jumpos, és elé jól leköveti Jagr-t, vagyis Jagr fogja vissza magát, de nézzétek meg a mozgásbeli különbségeket! Az valami gyönyörű! Amíg Jagr mozgása annyira könnyed, és természetes mintha járna, adig Тюня-on érződik hogy koncentrál és odafigyel minden lépésére! Fejben játsza le amit csinál! Amíg Jagr érzésből teszi ugyanezt. Ezt hívják profizmusnak azt hiszem! Ha egyben nézem a képet szinte ugyanazt a mozgást látni kissebb hibákkal. De ha külön külön, akkor nagyon látványos a különbség! Lehet csak nekem??

1 komment

Címkék: jagr ft. тюня

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr612351620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinnyés mókus 2010.10.06. 23:01:13

Hát igen...Jagr hihetetlenül jó. Mondjuk Тюня is nagyon jól nyomja, de nekem is nagyon hiányzik az az átélés. Mondjuk akkor sem panaszkodnék, ha "csak" annyira menne nekem is, mint Тюня-nak.
süti beállítások módosítása