HTML

Hungarian Winter Jumpstyle League v1.5.0

2009.12.25. 14:56 :: brave90

Nah srácok azt hiszem épp itt az ideje, hogy kicsit felnyissam az emberek szemét.
RT blogom újra indult, aki ismeri az tudja miről van szó.

De jöjjön a lényeg, amiért a bejegyzés megszületett.
Mint látjátok ez a v.1.1.0 -ás tehát nem történt nagy előre lépés az ügyben.. aminek több kitevője is van! De előszőr kezdeném azzal amiben előrelépések lettek és utánna sorolom a rossz híreket:

-Sikerült egy hozzá értő embert szerezni (köszönet Orangeee-nak) aki megcsinálja a hivatalos intronkat! Egy szépen kidolgozott grafikus pár másodperces videó lesz amit kötelező lesz majd a videó elejére berakni. A letöltési útvonalat időben megtudjátok!
-Hasonlóan az előző ligához itt is minden fordulóban lesz kötelezően megadott zene! Félreértések elkerülése végett: TILOS LASSÍTANI, GYORSÍTANI, VÁGNI, SZERKESZTENI A ZENÉN!! Ez persze nem azt jelenti, hogy ha pl 1 perc a zene akkor mind az 1 percet fel kell használni! Csupán annyit jelent, hogy nem manipulálhattok rajta semmit, mert büntetéssel jár! Tavaly volt rá példa, idén nem szeretnénk ez miatt pontot levonni! Természetesen a letöltési linkeket meg fogjátok kapni időben!
-A videóra is hasonló szabályok fognak vonatkozni. Tehát itt sincs SEM GYORSÍTÁS, SE LASSÍTÁS (ez fontos! lassítani sokan szoktatok, de ez most nem lesz engedélyezve), SEMMI EFFEKT! Kötelező lesz az intrót minden liga videó elejére berakni! Ezen kívűl mindenki tehet be magáról ha akar egy képet. Minden más felesleges dolgot hanyagoljunk ha lehet!

Ha már itt tartunk akkor a videók kinézetét is meghatározzuk. Egyenlőre csak a csoportkörökre vonatkozóan! A további videókról időben tudomást fogtok szerezni!
Tehát:

UPDATE:
Videó kinézete:
bevezetjük a 1:20-as időlimitet. Ezt kötelező betartani. A videó a hivatalos intróval kezdődik, és ha gondoljátok beletehettek egy képet magatokról. Ez azt jelenti, hogy az INTRO és OUTRO TÖRÖLVE. Egy videó két részből áll. Ebben a körben több zenét fogunk megadni nektek amelyek közül választhattok egyet!!
Videó címe : xyz | Hungarian Winter Jumpstyle league  | Group xy | jumpstyle.blog.hu Ugyanazt a zenét nem használhatod kétszer. Ha az első fordulóban elhasználtad, nem használhatod később, mondjuk az elődöntőben.

Remélem ez mindenkinek világos!
Amiről még említést kell tennem azok a halasztások. Mindenkinek közbejöhetnek dolgok, amit meg is értünk! Épp ezért akárki kérhet halasztást akármikor! De ezt jeleznie kell minimum 2 nappal a határidő (az az idő amire a videóját fel kellene töltenie) előtt valamelyik szervezőnek! Természetesen addig a másik fél sem köteles a saját videóját feltölteni! Ha valaki aznap szól, őt sajnos ki kell zárnunk a további versenyből, mivel ezzel a többieket hátráltatja, vagy sodorja hátrányos helyzetbe!
Muszáj ilyen szigorításokat bevezetni, ha nem akarjuk azt ami korábban volt. Nem akarok példákat említeni!

Nah de jöjjön a fekete leves...

Több probléma is felmerült a ligával kapcsolatban.

Az első amit leghamarabb kellene orvosolni az a zsűri kérdése! Kalmi és Opper szépen összevesztek, így most én vagyok az egyedüli zsűrije a téli ligának! Nyilván érthető, hogy ez tarthatatlan! Viszont hozzá nem értő embereket ti sem szeretnétet gondolom látni. Én sem vagyok "nagy szakértő" félre ne értsetek, de nem szeretnék olyan embert zsűrinek akinek alig van köze a jumpstylehoz! Így fogalmam sincs, hogy ki lehetne jó erre a posztra? És hogy elvállalná-e valaki ezt a felkérést??

A második probléma a két részre osztásnál adódik. A Freestyle ágban jelenleg 19 érvényesen nevezett jelentkező van, de Sidejump-ban sajnos csak 5! Számomra a legnevetségesebb az egészben az, hogy Adam aki kitalálta ezt az egész két részre osztást, és maga is Sidejump-ban indult, mára átpártolt a Freestyle kategóriába.. A liga kezdetéig mindenkinek van még lehetősége a két csoport között ugrálni ha szeretne! Ezt nekem kellene jelezni valamilyen úton-módón! Elérhetőségeim élnek!
UPDATE:  Ha mindenkinek megfelel, akkor változtatni fogok a ligán! NEM lesz kettéosztva! Egyetlen liga lesz, minek a neve: Hungarian Winter Jumpstyle League! És így meg van oldva ez a probléma! Ezt időben meg kellett lépni! Aki így nem vállalja a versenyzést természetesen akármikor visszamondhatja a jelentkezését a liga kezdetéig!!

A harmadik a szervezők közti nézeteltérésekből adódik főképp. Egyes szervezők szerint aki nem a kategóriájának stílúsában tesz fel videót, azt kizárjuk.. Természetesen én ezt nem fogom hagyni!! Ilyen feltételekkel nem vállalom a nevemet a ligához.. Így kb a nevezők 80-90%-a kizárásra kerülne már az első csoportkörök után! Ez rettentő nagy baromság!

A negyedik gond az egésszel az, hogy rajtam kívűl senkit nem érdekelnek a problémák megoldási lehetőségei, így kénytelen voltam mindenkivel megosztani ezeket, hogy együtt találjuk megoldást, ha nem szeretnénk, hogy elmaradjon a liga..

Remélem nem vettem el senki kedvét, de jobb ha ti is tisztán láttok! Javaslatokat elfogadok!

3 komment

Címkék: hungarian league jumpstyle winter v1.1.0

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr281622357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bali188 2009.12.25. 21:30:37

Hello Mit szólnál ha megkérnél 1 Külföldi jumpert hogy segítsen a zsűrizésben ? Úgy értem rengeteg hozzáértő jumper van még pl.: Wizz ; Badsz ; Spiday ilyesmi ... ez csak 1 tanács nem akarok beleszólni =D

Leslee-Jumper 2009.12.25. 21:32:38

Magyar liga szerintem csak magyar zsűri legyen!!
A másik hogy a csoportkörnél 2 részes vidi sztem sok :D Elég egy ilyen 1 perces videó max. 1 kötelező zenére.

A másik a zsűrizés..Ha nagyon nem vállalja el majd senki akkor én nem indulok a ligán és zsűri leszek!!
Ennyit tok hozzászólni !!!

erkoo jumpen 2009.12.28. 10:47:25

hát én jelentkeznék zsűrinek :)
de nem tudom még biztosra!
én amúgy sem akartam indulni a ligán

majd még gondolkozok ezen
süti beállítások módosítása