HTML

Legyünk büszkék!!

2009.10.17. 10:43 :: brave90

Tudom, hogy nagyon távol áll a jumptól, és sokan nem szeretitek.. De én minden egyes percét végigizgultam a csoportkörök után az U20-as világbajnokságnak! Azt hiszem, hogy aki látta a bronzmérkőzést, az tudja miről beszélek, aki nem, az viszont nézze meg legalább az összefoglalót!
Egy mondatot emelnék ki az mlsz.hu -ról:

"A magyar U20-as válogatott 1977, 1979, 1985 és 1997 után ötödször vett részt korosztálya világbajnokságán, és sporttörténelmet írt: ezelőtt egyszer sem sikerült továbbjutnunk csoportunkból, míg ezúttal - egyetlen európai együttesként - bejutottunk a vb legjobb négy gárdája közé, sőt, remek teljesítményt nyújtva a bronzérmet is megszereztük. A játékosok öröme érthető, a világbajnokságon elért teljesítményük minden várakozást felülmúlt"

Erre a nagyszerű sporttejlesítményre büszkék lehetünk!! Több évtizede nem élhettünk át ilyen sikert! Én meghajlok a srácok előtt! Főleg Gulácsi, akinek a hálóját egyetlen Costa Rica-i sem tudta bevenni a 11-esek alatt!!
Nem is ragozom tovább..

 

 SZÉP VOLT FIÚK!!! SZÉP VOLT FIÚK!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar u20 bronzérem

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr831455499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása