HTML

II. Magyar Jumpstyle Liga | B. csoport

2009.06.09. 16:22 :: brave90

Eljött a B csoportos videók ideje! Mostantól pontok nélkül! Tegnapikat is töröltem! Gondoltam örülni fogtok neki, hogy idő előtt láthatátok legalább 1 zsűri pontjait, de látom nem vagytok képesek kezelni ezt értelmes ember módjára (nem mondok neveket), így ezentúl megvárjuk szépen az összesített pontokat a "hivatalosan" kiírt időpontokban! :)

Cucu:

Imádom ezt a stílust, és mocskos jó videó lett!! Nem sokan vannak akik így végigcsinálták volna a part 2-őt! Egy lábon! Mert a másik fáj... Valamit tud a srác! Szépen bekezdett!!!

Kalmi:

Nagyon szép jump! A pörgés és a part kettő közepe tetszett a legjobban! Elején sok nehéz trükk egymás után szépen kivitelezve! Ez Kalmi! :)

Káka:

Nemrossz!! Elején volt egy két érdekes mozdulat.. meg az az ugrándozás az nemértettem mivolt.. de ettől függetlenül ügyes nagyon! Csak így tovább!

Szergej:

Számomra ismeretlen volt, és így elég nagy meglepetést okozott!! Néha megtorpant, néha elfáradt, de nagyon jó jumpot rakott össze!! Gratulálok!!!

Tobcsi:

Inkább rakd le földre a kamerát de nagyon zavaró, hogy rángatják! Még gyakorolni kell ezt! Kevés a trükk és az sem mind tökéletes!

 

Ennyi!! A sorrend itt már nem feltétlenül a kapott pontoknak megfelelő! Cingi videója hiányzik még, ő halasztást kért! További szép napot!

Szólj hozzá!

Címkék: magyar csoport b. liga ii. | jumpstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr381174851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása