HTML

cucu vs Pepsy | Jumpbattle | I'm a Fucking Noob

2009.05.17. 13:06 :: brave90

Cucu fiam kihívott egy német srácot egy "battle"-re, és annak a videóját csinálta most meg! A cím, hogy "I'm a fucking noob"... háát nem igazán tudok nem egyetérteni... xdxd
ami igaz az igaz.. :D:D bocs tesó!

Ami viszont a jumpot illeti, az nem egy egyszerű eset.. Ez a barom ha nem jumpol 2 hónapig, és utánna kimegy, akkor is olyat vesz fel hogy hülyét kapok.. :D Egyszerűen nem értem én ezt a butáát! :D Sokak örülnének neki ha így jumpolnának!! Ezzel a videóval, ismerve Pepsy képességeit szerintem nem kell féllni, hogy nem ő nyer!! :) Komolyan mondom ha ez így megy tovább.. a jumpliga 2-ben megint ott lesz a dobogón! Ezt simán kinézem belőle! Ha meg komolyan is venné, még meg is nyerné a srác! De hát ő egy "fucking noob".. xdxd Azért a cicafiú a végére odarakta a pici blogom címét amiért innen is puszilom! (K)(L) (:

Itt a cuuucuuuuukaaaaa!!!! xdxdxd kötelező megnéézni!!!!! Ezentúl mindenki úgy hívja hogy CUUCUUUUKAAAA!!! :D:D:D:D híres lett a gyerek!!

Szólj hozzá!

Címkék: a im fucking vs cucu noob pepsy

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr851126506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása