HTML

A Liga Döntő

2009.04.20. 21:25 :: brave90

Végre valahára elérkezett ez a pillanat is! Az első magyar JumpStlye Liga döntője!! Azért kicsit érezzük át ennek a jelentőségét!! És a két döntős személye abszolúte nem meglepő!! Egyik srác sem olyan, hogy azt mondhatjuk, hogy nem érdemlik meg a döntőt!!! Két nagyon jó jumperről van szó!! Amit itt most lefogok írni, és az eredményt kihirdetni az a VÉGLEGES eredmény!! Tehát ebből a post-ból megtudhatjátok ki nyerte meg a döntőt!!!

cucu videója:

Nem győzőm kihangsúlyozni, hogy számomra Ő az a jumper aki a legnagyobb meglepetést okozta! Pozitív irányban.. "az év felfedezetje" ha úgy tetszik!! Ez a videójó - ami saját bevallása szerint nagyon gyenge - szamomra tartalmazza mindazt amit Ő tud mutatni jumpstyle téren! Jelen pillanatban ennyire képes, amire nagyon sokunk irigykedhetünk!! Persze elején elég konkrétan bekezdődött a videó az intó részel!! :) Tőle ezt vártuk el! Sajnos a videó minősége már hagy kivetni valót maga után, de ez legyen a legkissebb gond.. A jump nekem azt tükrözi ami maga cucu!!! Nagyon jó hardjump részek követik egymást!! Nagyon jó összekötő elemek, nagyon jó lépések és látványos szép jump!! Ritmusos, zenére, ütemre, ÉRZÉSBŐL, nem gondolkozva, hanem átadva magát a zenének és tollja!! EZ KÉREM SZÉPEN A JUMPSTYLE!!!! Ez az ami miatt tépem itt a számat!! Kit érdekel, hogy nem minden forgás 180 fok precízen, ha nem midnen úgy jön ki ahogy kell, ha közben nézed az arcot és fülig érő mosollyal tolja a jumpstyle-t! Én ezért szeretem és tisztelem nagyon cucu barátomat! Nem akar megfelelni, egyszerű... jumpstyle!
 

Ber videója:

Nah és itt a méltó ellenfél.. Többen elkönyvelték még az egész hajcihő elején, hogy Ő fogja megnyerni, nincs ellenfele, és le van zsírozva az egész.. a verseny csak formalitás! Hát lekell törnöm a kedélyeket! Abszolút nem volt ez olyan sima mint ahogy elképzelitek! Aki azt mondja, hogy Ber a legjobb magyar jumper az hazudik! Jelenleg nem tudom megmondani ki a "legjobb magyar".. ha egyátalán létezik ilyen.. Az viszont vitathatatlan, hogy amit csinál abban profi! Nem ismer kegyelmet és ez így van rendjén! Könyörtelenül pontos, kiszámolt, begyakorolt és profin kivitelezett minden egyes mozzanata!! Sokáig féltem tőle, hogy nem veszi komolyan a ligát, és a elhülyéskedi, de szerencsére látszik a döntő videójából, hogy nem kicsit odatette magát, és eloltotta minden gyanumat!!! Nem tudok kiemelni egyetlen olyan részt sem ahol hibázott volna! A tudása legjavát úgy hiszem belerakta a videóba, amit el is várhatunk tőle, és így hosszú idők óta az egyik legjobbjával rukkolt elő!! A végén a c-walk rész annyira nem kellett volna bele, de levezetésnek nem volt rossz ötlet! Összességében egy profi jumper, profi videóját láthatjuk!!


Eredmény:

Mivel ez egy verseny, és szabályok vannak, az igazi tudást kell értékelni, az érdemi részt, ezért fogok így dönteni! A lépések nagy része megegyezett mind a két jumpernél! A különbség a kivitelben, a precizitásban és a látványban mutatkozott meg!! A tapasztalat és a rutin nagyban segített így megnyerni a döntőt!! Igazából nem is nagyon húznám tovább a szót, hisz ugyis sokan sejtitek, hogy az Első Magyar JumpStyle Liga győztese nem más mint:

Jumpstyle Ber

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr31076878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cuccos 2009.04.20. 22:00:22

Grat Ber :)
Megérdemled :D

Adam-Jumper 2009.04.20. 22:05:54

Grat. cucu!
Grat. Ber !

mindketten nagyon jó jumperek vagytok!

Leslee-Jumper 2009.04.20. 22:09:55

Gratula mind2 jumpernek ;)
Nagyon ügyesek voltatok =D
cucu a feltörő harcos
és Ber a határozott :D
SZÉP VOLT!!!!

Kecske* 2009.04.21. 00:29:58

szerintem hardstep van a végén :P
ám grat mindenkinek, nem csak az első 2 helyezettnek! Brave-nek is a vidiért, csak így tovább! mikor lesz következő? :P

brave90 · http://jumpstyle.blog.hu 2009.04.21. 10:23:15

igen hardstep van a vegén de mivel minden egyes lepes c-walk-ból lett lenyúlva ezért írtam azt!
köszi szépen! amint időm lesz rá megyek felvenni következőt! rajta vok a témán.. :)
süti beállítások módosítása