HTML

Jump4Ever

2008.05.12. 19:41 :: brave90

Egy kis változás fog bekövetkezni a blog életében! Nem kell megilyedni, nem fogunk megszünni! Kaptam egy nagyon megtisztelő felkérést a Laza Rádió vezeőjétől, hogy az újonnan induló Jumpstyle-al foglalkozó portáljuk egyik adminja én legyek! Tartalmi részekkel kell foglalkoznom, tehát ez anyit tesz hogy kicsit szélesebb körben kell mozognom mint a blogon! Többen a blogról ismert nevek közül is csatlakoztak a portálhoz, ahol ezentúl rengetek érdekességet meg fogtok találni! És ami még külön jó pont, hogy a Laza Rádió minden vasárnap 20-22 óráig Jumpstyle zenéket fog játszani Studio68-ból ismert Richie vezetésével! Természetesen a blog tovább üzemel, akinek szimpatikus nézheti ezt is.. :):P

A portál elérhetősége: http://netrera.tmp.hu/jump4ever/news.php

Ámde pár napon belül a domain-t megkapjuk és azután már a www.jump4ever.hu címről tudnak belépni az érdeklődők! Ez a partnerek közt is megtalálható jobb felül!

És még egy fontos dolog, hogy érdemes regisztrálni, hisz a legtöbb dolgot csak így érhetitek majd el az oldalon! Kellemes böngészést kívánok előre is!

Szólj hozzá!

Címkék: jump4ever

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr84465427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása