HTML

Jumpstyle Duo

2008.05.01. 17:41 :: brave90

Éppen ideje volt, hogy új bejegyzést írjak azt hiszem.. Előre szólók a jövő hét kissé necces lesz, ugyanis minden nap érettségizek! De valahogy megoldom!!
Mára két duo videót tartogatok nektek.

Az első:

Nagyon profik a srácok, talán ha egyszer elrontják akkor is sokat mondok! Annyira egyszerre mozognak és jól csinálják, hogy mikor megláttam tudtam, hogy itt a helye a blogon!!! Egyetlen hibája, hogy túl rövid..

 

A második:

Ezt csupán az érdekesség kedvéért rakom ki..:) Nem minden nap látunk két csajt jumpstyle-ozni!! Ahogy képest, hogy lányok nem olyan rossz, de vannak hibák! Kicsit "csattógósra" sikeredett, amit ti is hallhattok ha megnézitek! De viszonylag egész jó!

 

Ami egyik videónál sem tetszett az a minőségük és hogy szinte másodpercre azonosan ugyanolyan hosszúak (vagy úgy is mondhatnám rövidek). A hang-ot jobban is megoldhatták volna nem a kamera hangot hagyni, de attól függetlenül nem találok kivetnivalót!

2 komment

Címkék: duo jumpstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr72450112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kecske 2008.05.02. 18:37:52

jó kis videók! az nem baj, ha rövid szvsz. nem azt kell nézni. Aztán sok sikert az érettségin! :D nem egy nagy kaland ám! ;)

brave90 · http://jumpstyle.blog.hu 2008.05.02. 18:43:04

köszi szépen.. megteszem amit megkövetel a haza!!:D
süti beállítások módosítása