HTML

Hungarian Street JumperZ

2011.09.25. 14:53 :: brave90

Végre valahára sikerült megnézni ezt a videót is! A sztory teljesen nem jön át ha nem olvassa el előtte az ember, de a koreográfia valami kegyetlen jól meg van csinálva! A 11 perces műsor alatt egyszer sem éreztem azt, hogy unalmas, vagy ugyanazt csinálják. Végig sikerült fenttartani az érdeklődésem ami roppant nagy dolog! A jumperek mind remekül helyt álltak, a kissebb hibák pedig nem voltak olyan feltűnőek, és igazi profik módjára rohadt gyorsan orvosolták az elcsúszásokat is! Old Schollal bevezetni a történetet ismét egy remek ötlet! Profi munka ez srácok! Ennyi ember előtt jumpolni nem lehetett könnyű! Hatalmas tisztelet mindenkinek!

2 komment

Címkék: street hungarian jumperz

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr903255136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bertalanimre 2012.11.27. 11:27:55

Srácok, hol tanultok táncolni vagy hol szoktatok táncolni? Nagyon régóta keresek egy tánccsoportot akik foglalkoznak Jumpstyle-al. Ha Budapesti van köztetek taníthatna valamikor egy pár trükköt az alapokon kívül. :) A videó pedig nagyon faja!!!

brave90 · http://jumpstyle.blog.hu 2012.11.27. 16:58:21

Üd!, javaslom, hogy nézz fel a www.jumpblog.hu -ra, ha még nem tetted volna meg. Az itteni közösség oda költözött át. Van sok pesti jumper, valaki biztos szívesen segít ha a másik weblapon írsz.
süti beállítások módosítása