HTML

lacimaci0903

2011.09.18. 21:19 :: brave90

Sajnálom srácok, mondtam, hogy a kezdet nem lesz hibátlan, és most a nyelvizsgázát, meg a megbukás is elég rosszúl érintette a publikációkat. Pont ezért megkésve de itt van kisLeslee utolsó videója!

Nekem még mindig a halálom a hosszú intró, de ha utánna ilyen jump részek vannak mint Leslee-nél akkor megéri várni! Nagyon kezd elmenni a mozgása a sidejumpos irányba amit személy szerint abszolút nem bánok! Ő mindig is az a jumper volt, aki nem a sebességével nyűgözött le mindenkit, sokkal inkább a tudásával. Ha pedig egy kicsit rákapcsolt a speed-re akkor alázós videókat hozott össze! Azt hiszem ez most is remekül látszik! Kiváncsian várom az 1/2 videóját, és reméljük a Fináléról is írhatok majd ide pár sort! Go-Go Leslee!!!

 

1 komment

Címkék: leslee gjl

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr363236933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása