HTML

DaVidS

2011.09.13. 21:34 :: brave90

Előszőr arra gondoltam, hogy Badsz videóját rakom ma ki, de miután végignéztem, akkorát csalódtam benne, hogy nem lettem volna nyugodt, hogy ilyen videóval állok ki elétek. Így keresgéltem tovább, és így akadtam DaVidS videójára! Klasszisokkal jobb volt amit a neve után gondoltam volna, így szerintem a nap meglepetéseként itt a helye!

Hogy meghozzam a kedvetek a kommenteléshez, aki legelőszőr kommentel bármelyik újabb poszthoz, az mondhatja meg melyik videó kerüljön ki és melyik nap! Talán így megjön a kedvetek...

 

1 komment

Címkék: davids

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr603225407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslee-Jumper 2011.09.13. 23:20:34

Most néztem fel a blogra , csak úgy, hogy megnézzem nem-e gondoltad meg magad és igen :D Örülök, hogy újra itt vagy Brave, bocsánatot akartam kérni a multkori magyar liga miatti kis megnyilvánulásomért, nem kellett volna,de van , hogy az ember szar hangulatba van és keresi a helyet ahol levezetheti :)
A lényeg, hogy ittvagy, posztolgatsz és remélem/jük , hogy újra sokan fognak idelátogatni :)

Am. ha már videók meg stb. a legújabb vidimet kirakhatnád :D Kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá !
süti beállítások módosítása