HTML

Erkoo | See The Light [kérés]

2011.03.06. 11:38 :: brave90

Erkoo írt pár napja, hogy értékeljem pár sorban a vidijét blogon! Sajnos csak most jutott rá időm, a csúszásért elnézést kérek! 

Kezdeném azzal, hogy nem szeretem az ilyen félemberes közeli kameraállásokat! Pontosan azért mert így nem jön ki hogy mit is tud vagy mit nem a jumpos! Sokal elfelejtik, hogy a felső test és a kezek mozgásának is nagy szerepe van egy jó videóban! Rengeteget lehet játszni azzal is! Másrészt az utolsó part és az előtte lévők közt akkora különbség van hogy akár mondhatnám hogy nem ugyanaz az ember. Pedig csak a kameraszög, távolság csal ennyit! 

A jump viszonylag folyamatos, nincsenek benne nagy "hatásszünetek" ami nagyon is jó! Látszik rajta mit akar végigvinni, tehát elég összeszedettnek is tűnik! Sokat fejlődött ez tény. DE az utolsó partban látszik, hogy nagyon kis szomorúan csinálja, ha lehet így fogalmazni. Ezt úgy értsétek, hogy kicsit gyengus, nem emeli a lábait, nem ad bele sok erőt, és így egy zárt érzése van a nézőnek! Nem tudok neked se mást modnani.. gyakorlás!

1 komment

Címkék: the light see erkoo

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr612712270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erkoo 2011.03.06. 19:08:48

köszönöm Brave :)
süti beállítások módosítása