HTML

cucu - JumpStyle My Life

2010.12.01. 17:14 :: brave90

Az év utolsó videója cucutól! Mindig is azt mondogatta hogy utálja a hosszú videókat, ahoz képest előrukkolt egy bő 6 és fél perces művel! És ez még akkor is szép teljesítmény ha az első 1:10 csak intró! Ha már itt tartunk meg kell említeni hogy remek hangulatot kölcsönöz a videónak! Kicsit értelmet is az az intró és az outró a címnek! A zenék egész végig nagyon jól el lettek találva.
Jump részek nagyon jók! Az első vágás előtt tényleg agyonakartad rúgni a kutyát vagy rosszul láttam? o.O
Videó közepére melegedett be rendesen cucu, ezért is onnantól jönnek a szebb lépések, kombók! Bár olyan érzésem van mintha körbe körbe menne, olyan kilengései vannak néhol! Végére a szakadó esős partot vágta ami ne mvolt rossz ötlet! Azt éreztem a legerősebbnek! Az outró alatti videó nagyon nagy lett! 
Összességében egy fokozatosan javuló videót rakott össze, ami mind a hangulat, mind a képek, de főleg cucu miatt nagyon is hangulatos lett! Mindenképp megér 6:37 -et az életünkből! Szép volt cucu! :)

1 komment

Címkék: life my cucu jumpstyle

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr572486455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cuccos 2010.12.01. 17:49:37

azok a kilengések direkt vannak :D:D
köszi brave <3
amúgy télleg agyon akartam rúgni a kutyám mert wááá :@
süti beállítások módosítása