HTML

cucu ft. scarface

2010.04.22. 19:14 :: brave90

Itt a kritika, amit annyira akartatok!! 

cucu nagyon is felkapott lett az utobbó időkben, és ahogy hallom lesz még feat videója.. :) Nemhiszem, hogy elsősorban arra lennétek kiváncsiak, hogy mi a véleményem cucu-ról, mert az ugyis tudjátok.. cucu jóóó, cucu különleges, cucucucucucucucucucu

Viszont scarface az akitől még nem láttam semmit! Egyből sikerlt is meglepnie! Alapja nagyon is szép, ahoz képest, hogy ne mjumpol régóta, és egyből ilyen lépéssel bekezdeni.. hát elismerésem! Ezt edig csak shufflerektől láttam, de azthiszem felhasználom majd énis! Nagyon okos húzás volt! Nem tudom pontosan, hogy mióta jumpol, viszont elég ügyes, és ahogy néztem a forgások is többnyire jól kijöttek neki! Végén még jumper lesz a gyerekből!! :)

Duó részről nem mondok semmit.. cucu szerkesztés 2 win!!!
Mindent összevéve nagyon jó kis videó lett ez! Feldobta az estét, és adott pár jó ötletet!
Arról nem is beszélve, hogy milyen zenék vannak benne.. Egy tracklist-et megköszönnék!!

1 komment

Címkék: scarface cucu ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr31943325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S@c@ 2010.04.25. 17:36:46

egy tracklist-et én is nagyon megköszönnék:ĐĐĐĐ
süti beállítások módosítása