HTML

RevolutionJumper | | My Mention

2010.01.19. 21:11 :: brave90

Bocsi srácok, hogy még mindig nem friss videóval várlak titeket, de nem akarom, hogy cortez elégedettlen legyen.. :P Figyelemben tartom az olvasóim kívánságait.. :)

Hogy válaszoljak is a kommentben feltett kérdésre: egyiksem!!
Nagyon ügyes, nagyon pörgős, és látszik hogy sok energia és ráfordított idő van benne! A leforgások gyönyörűek! Ezt hívják "real ownstyle"-nak! A gond vele csak az, hogy sokszor ismétli önmagát Revolution, ami még arra utal, hogy még nem forrott ki teljesen a stílúsa! Az alapja sem tetszik.. ott mintha elfogyna a kraft, és így picit érdekesnek tűnik.. power copy-nak semmiképp sem nevezném! Nem kell félreérteni, mert ez egy nagyon jó videó, és megérdemli a dícséretet, de van még hol fejlődnie! Mindenesetre a Subscribe mindenképp megjár neki! Már csak egy bajom van vele is.. hogy nem kanizsai... =/

2 komment

Címkék: my revolutionjumper mention

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr381685897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cortezjumpen (törölt) 2010.01.20. 14:34:34

A válasz kielégítő.Köszi!:D

kalmi90 2010.01.20. 18:43:15

naaaah,
durvaez
az alap tényleg nem a legjobb,
meg sok ismétlés van, de jók a lépések nem az a "megszokott" jump...van még mit fejlődni, de nekem tetszik
süti beállítások módosítása