HTML

Hungarian Winter Jumpstyle League v1.02

2009.12.15. 19:34 :: brave90

Igen jól olvassátok! Nem tudom, hogy mondjam..
III. Hungarian Jumpstyle League  [HJL]
I. Hungarian Winter Jumpstyle League [HWJL]

Mindkettő megállja a helyét, de talán ez a második áll közelebb a valógáshoz! Mindenesetre új szervezéssel, más felfogásban, felfrissült emberekkel fog elkezdődni ez a liga! Ebben egészen biztos vagyok! Nem lehet majd összehasonlítani a régiekkel, hisz ez merőben más, és talán több lesz mint anno! Kökemény szabályok, szigorú bírák, és csak a tudás fog számítani!

Kezdjük a legfontosabb változással:

Mivel a J4E haldoklik, ezért a szerzevők úgy döntöttek, hogy a liga hivatalos oldala EZ a blog lett! Így minden fontos információt ITT fogtok megtalálni, az összes videóval együtt!! Ez persze, nem azt jelenti, hogy J4E-re nem kerülnek fel.. de a 100%-os infók itt lesznek!

Fontos változás még, hogy "külföldi mintára" és a szervezők nyomására ketté oszlik a liga! Ugyanis két ág fog indulni! Egy SideJump, és egy FreeStyle ág! Mindenkinek el kell döntenie, hogy melyik áll hozzá (és persze a stílusához) közelebb, és abban a ligában indulhat. De csak az EGYIKBEN! Átjárás NINCS! Persze én tudom a legjobban, hogy nem lehet ennyire bekategorizálni a stílusokat, hisz a két kedvencem (Oldschool és Ownstyle) nem mehet egyikbe sem.. De egy own-osnak inkább a freestyle ágat, míg egy real hardjumposnak a side ágat javasolnám.. Remélem értitek, hogy mit próbálok felvezetni, és ti is tudtok dönteni! Ha nem akkor kérjetek segítséget valamelyik szervezőtől, hisz azért vannak!

Az egész liga hangulatát a magyaros életérzés fogja körbezárni, így ne lepődjetek meg, ha a pálinka vagy a paprika megjelenik majd az introkban, valamint liga képben! :) De erről majd később..

A zsűrik személyében kis változás adódott!! Gondolom sejtitek az egyik zsűri jómagam lesz. Szerencsére Kalmi elvállalta a második zsűri szerepét, így senkinek nem lehet oka panaszra! Még egy hozzáértő személy jelentkezését várjuk, így a teljes zsűrit majd később fogom kihirdetni! (Kuker jelezte, hogy talán indul, talán zsűri.. de ez még csak "pletyka" :P)
Itt szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy jelezzem:
A zsűrik döntése szent, vitathatatlan és megváltoztathatatlan!
Tehát azzal a ténnyel, hogy valaki nevez a ligára, elfogadja a zsűri minden szavát! Ez a videók pontozására, a büntetések mértékére (remélem nem lesz rá szükség) és minden egyébre kihat!

A kezdés január közepe/vége felé tehető! Pontos időpontot itt is majd később fogok tudni csak mondani, de a jelentkezés már a mai naptól fogva él!

Itt jön egy nagyon fontos újítás!!!

Erre nagyon nagy szükség volt, hogy bevezessük, hisz sok probléma adódott belőle a korábbiakban! Remélem nem érzitek megalázónak, hisz rengeteg sportesemény így működik! (lásd: Bajnokok Ligája)
A nevezésben KÖTELEZŐ lesz egy általatok feltöltött videót beküldeni! Ez lehet régebbi, vadonat új, soha nem látott, már jól ismert.. tehát teljesen mindegy! A lényeg, hogy TE szerepelj rajta, és próbálj minnél jobbat alkotni! Ennek fontossága két részben rejlik!
1. Így látjuk, hogy képes vagy videót feltölteni, és nem lesz veled gond, ha elindul a liga.
2. A kezdő csoportba jutásod múlik rajta.
Úgy tervezzük, hogy a videókat 3-4-5 (jelentkezők számától függ) osztályba soroljuk. A "leggyengébbektől" a "legjobbakig". Minden egyes csoport úgy fog alakulni, hogy a tagokat a 3-4-5 osztályból fogjuk kihúzni! Tehát pl az "A" csoportban lesz minden osztályból 1 tag! Remélem érthető voltam! Így tudjuk elkerülni azt, hogy tipikus halálcsoportok alakuljanak ki, és már a kezdő körből ne tudjon tovább jutni egy előző liga dobogós helyezettje. Mivel ez nonszesz.. Persze ezzel a "gyengébb" nevezőknek nehezebb dolguk lesz, de így akár taktikázni is tudtok! És ligában úgyis a tudás számít!

Mindezen tudás után ha még mindig nevezni akarsz, akkor a nevezés feltételi, és lehetőségei:
Mivel úgyis a blog a liga oldala ezért a leglogikusabbnak azt tartom, hogy nekem küldjétek el e-mailben a jelentkezésetek! Címem: brave__14@hotmail.com Ismétlem, csak e-mail -t tudok elfogadni, a könnyebb rendszerezés miatt! Persze minden más szervezőnél is leadhatjátok a nevezésetek (Adam, ZoZ, Szucsdeejay, Leslee), ha én nem vagyok szimpatikus, de csak pontos adatokkal, amiket itt olvashattok:

Név: amilyen nevet írsz ide, azzal a névvel fogsz versenyezni (pl: brave, Leslee, stb. tehát nem az igazi neved, hanem nick)
MSN cím: vagy más elérhetőséged, ahol tudjuk veled tartani a kapcsolatot, ha problémánk lenne, stb. (ígérem nem veszek fel és nem zaklatok senkit msn-en alaptalanul)
YouTube felhasználó: vagy indavideó, vagy akármilyen más videómegosztó oldalon a neved, ahol majd a liga videóidat feltöltöd
Nevező videó: Erről beszéltem a fentiekben. A fontosságát tudjátok, itt csak egy linket kérünk
Update: már is 1 kis hiányosság amire fény derült.. én sem vagyok tökéletes..
Tehát: Írjátok bele azt is, hogy melyik ágon indultok!! Különben nem tudjuk rendszerezni! Köszönet!

A ligán lévő videók címét a következőképp kell majd beírni YouTube-on vagy amelyik oldalra feltöltöd:

neved | Hungarian Winter JumpStyle League | Group X | SideJump vagy FreeStyle | www.jumpstyle.blog.hu
(példa: cucu | Hungarian Winter JumpStyle League | Group A | FreeStyle | www.jumpstyle.blog.hu)

A további részletekről és a liga menetéről később fogok beszámolni!
Mint már mondtam a NEVEZÉS MÁR ÉL!!!! Aki szeretne, már tud csatlakozni az első téli ligához!

Szabályok nem ismerete, nem mentesít a betartásuk alól!
Szerintem ezt nem kell külön magyaráznom!

Mint látjátok ez egy v1.0 -ás kiadás, tehát ha változik valami akkor azt ott is tudjátok figyelni! Jelenleg ennyi, ha további infót tudok azonnal közlöm veletek!

Jumpstyle is my Style! Jó ligát mindenkinek! (:

Szólj hozzá!

Címkék: hungarian league jumpstyle winter

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr951600575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása