HTML

szucs the bass master

2009.09.14. 14:55 :: brave90

Azt hiszem elmondhatom, hogy egyik legjobb jumper, és egyik legjobb barátom!! Ő hiányozna talán a legjobban az egész jump szférából, ha nem lenne.. (persze cucu-t nem lehet egy kalap alá venni vele.. xdxd cucu a csajom(L)(K)(L) )
De szerencsére itt van és megcsinálta nekünk ezt a videót! Nálam mindig is kiemelt figyelmet kapnak szucsi videói, de ez most tényleg üt! Igaz még tanulja a style-t, de attól függetlenül, hogy nem a legtechnikásabb ebben a stílúsban... le a kalappal!!
Egyszerűen imádom nézni a jumpját.. (de csúnya szó ez) Ahogy pakolja egymásra a lépéseket, és azok a kombók.. ááhh... Hatalmas! Az utolsó part-ot nagyon sokszor megnéztem! Az valami hihetetlen jó lett!! Az a precizitás, szucs életérzés, és midnen ami a videóból levehető az nálam csillagos ötös!

Tegyétek azt amit én! Döljetek hátra, kicsit kapcsoljátok ki a külvilágot, és úgy nézzétek végig a videót! Nem akarom agyonmagasztalni, de számomra alap Favo!!

Szólj hozzá!

Címkék: the bass master szucs

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr831381214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása