HTML

Rhyme Project

2009.07.31. 18:36 :: brave90

Ezt a két szót sohasem gondoltam volna, hogy pont ezen a blogon fogom leírni! Nekem ők a mindenem!! Rhyme Project, Nagykanizsa, HipHop!!! Ez most nagyon nem jumpstyle lesz, de még csak köze sincs hozzá! Nagyon remélem, hogy nem csak nekem ismerős a nevük! Én rajtuk nőttem fel, őket hallgattam kis szaros korom óta, miattuk szeretem ennyire Nagykanizsát, miattuk hallgatok magyar underground hiphop-ot!! A legek legjei ők!! Szerintem sokunkban akik ismerik őket, megdobbant valami, mikor a felbomlásról hallottunk! Azóta itt van a polcomon a Rhyme Project válogatás lemezem! Emlékszem 500Ft-ért vettem anno 7ikes koromban az osztálytársamtól, aki ismerte az egyik tagot.. Napokig hallgattam, nyűttem, és még mindig itt van!! Az életem a Rhyme Project!! Sokat jelent nekem.. És most újra összeálltak!! Persze kicsit nagyon átalakulva!! Régi tagokból 2en maradtak, és az életérzés is egy kicsit más, de látom, hogy ez még változni fog! Előszőr is itt van 2003-ből (uram atyám 13 éves voltam mikor ez TV-ben ment) a Földalatti Beat-ek!! Aki ezt nem ismeri, az bújjon el!! Kötelező darab! A nagykanizsai hiphop, és az egész underground kultúra büszkesége (és a csengőhangom.. xd)! Aki meghallja kanizsán az első pár dallamot, már vágja, hogy mi is ez! De szerintem nem csak kanizsán ismert!!!

És az apropó amiért ez a bejegyzés megszületett, az ez a videó!! A szereplők felét ismerem!! Az új tagokat ismerem.. a táncos lányokat ismerem... ááááhh.. Rhyme Project újból itt van egy "nyári slágerrel", és tudjátok mit?? NEKEM TETSZIK!! Alig várom az albumot!! Amint kijön már veszem is meg! Hisz ők a Rhyme Project!!! Nagykanizsa!!!

1 komment

Címkék: project rhyme

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr611279885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crea90 2011.03.27. 13:47:15

Hellosztok!
Én igaz Borsodi vagyok(Miskolc) de ez a szám amikor meghallottam teljesen beleszerettem!
mind a szöveg az ütem ahogy össze van rakva a helyszín mind mind tökéletes.. annyira jól használják a szavakat csak a lényegről van szó és kicsit utána olvastam ki volt a Feki boy Nagyon sajnálom hogy elhunyt és nem lehet már köztünk :( mindent összevetve ez a szám ami tényleg rávezetett az igazságra hogy milyen az élet! a legjobb Hip-Hop :)
süti beállítások módosítása