HTML

Jump4ever Semi-Final Qualification

2009.03.25. 22:03 :: brave90

Egy apró kis változtatással és Leslee beleegyezésével (ő szervezi a ligát ha valaki nemtudná) Kalmi és jómagam döntöttük el ki legyen az az egy versenyző aki az 5 közül kifog most esni, és így nem folytathatja a versenyt... Elég egyhangú volt ezért nem kellett sokat vitatkoznunk rajta! Igaz fejlődőtt, és nem akarjuk, hogy ez miatt lelombozódjon, de sajnos a többiekhez képest ő volt most a leggyengébb! De nagyon jó úton jár ahoz, hogy javuljon! Ha megfogadja a tanácsokat, akkor legközelebb talán tovább jut.. Tehát a mostani kieső:

Kuker

Sajnálom tényleg!

A többieknek pedig csak annyit, hogy holnap sorsolok, aminek az eredményét holnap délután már meg is fogjátok tudni! További sok sikert a bennt maradtaknak!

Szólj hozzá!

Címkék: jump4ever qualification semi final

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr641025880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása