HTML

Jumpstyle Liga 2ik forduló

2009.03.15. 21:48 :: brave90

Itt ma már többen rágták a fülem, hogy a 2ik fordulóról nem írtam semmi összefoglalót, pedig megigértem! És teljes mértékben igazatok van, tehát most pótolom a hiányosságomat! Előre tekintve azért elmondanám, hogy a 3ik fordulóra ismét én leszek az egyik zsűritag Kalmi helyett! És itt szeretném megköszönni az edigi munkáját és hogy helyettesített!! Na de az összefoglalás:

Az első páros Leslee és R4Gn4 volt! R4Gn4 szegény sokmindent megtett, hisz több mint 6 perces videót dobott össze csak a liga kedvéért, de kevésnek bizonyult! Ha egyszerre nézitek a kettőt, látjátok, hogy mint szerkesztésben mint jumpban Leslee jobbnak bizonyult! Nem követte el azt a hibát mint az első fordulóban és így hozta a kötelezőt! Persze R4Gn4-nak sincs szégyenkeznivalója, hisz amit letett az asztalra az tőle nagyon szép teljesítmény! (de választhatna könnyebb nevet, mert nembírom leírni! xd nah jó csak vicceltem)

Utánnuk Szucsdeejay és Jumpboy következett, akik közt ismét elég nyilvánvaló volt a továbbjutó személye! Sajnos Jumpboy nem hozta ki magából a maximumot! Személy szerint többet vártam volna tőle! Így Szucsdeejay-nek könnyű dolga volt, és úgymond "megette reggelire" ezt a fordulót! Simán jutott tovább, semmi megeröltetés nélkül!

Nah de elérkeztünk az egyik legnagyobb csatának ígérkező pároshoz! Rico és cucu mérte össze erejét! Őszintén örültem, hogy nem nekem kellett őket zsűriznem, hisz mind a két sráccal nagyon jóban vagyok és nem lett volna szívem azt mondani egyiknek sem, hogy sajnálom Te estél ki! Ahogy így sem érzem teljesen jogosnak a döntést, hisz ez annyira döntetlen szagú videó, hogy mind a két jumper megérdemli a továbbjutást! Rico egy nagyon jó jumpos egyedi stílussal, cucu pedig szerintem az "év felfedezettje" hisz amennyit fejlődött az valami hihetetlen! Nagyon jó jumpos forrt ki belőle! Rico túl egyedire vette a figurát, ami nekem tetszik, de a zsűriknek nem, így a továbbjutó cucu lett! Persze az érdemet nem lehet elvenni tőle, hisz nagyon jó videót rakott össze! Személy szerint mind a kettő 5/5! Így nem tudok dönteni! De mindenképpen gratulálok cucu!!!

Cingi és Kuker párosában sem vagyok teljesen biztos! Hasonló szinten vannak mind ketten! Talán Kuker azért nyerte meg mert hosszabb és technikásabb videót mutatott mint Cingi, de sajnos egyikükben sem érzem azt, hogy esélyesek lehetnek megnyerni a ligát, így szinte teljesen mindegy ki jut tovább.. Egy hajszállal talán tényleg Kuker tűnt jobbnak ebben a fordulóban, így megérdemelt a továbbjutás, de nagyon össze kell szednie magát, ha a következő körben is nyertesként szeretne szerepelni! A kapott kritikákat megfogadva még esélye is lehet rá, de ez a jövő titka! Remélem nem sértődik meg és összekapja magát!

A forduló utolsó párosa volt Jumpstyle Ber és NRG! Nagyon hasonló videót mutattak be mindketten, mármint szerkesztés és zenék terén! Ami mégis egyértelművé tette a párosítás végkimenetelét az az, hogy míg NRG hibázott (jó) párat, adig Ber nem tette meg ezt a szivességet! Az új intrója pedig csak fokozta a kedélyeket, így elég egyértelműen 3-0 arányban jutott tovább ő is! Megérdemelten!

Összefoglalva:
A nyertesek sorrendben: Leslee, Szucsdeejay, cucu, Kuker és Jumpstyle Ber
A többieknek sincs okuk a szomorkodásra, hisz becsülettel kiálltak, nem úgy mint sok "elődjük" és nem vallottak szégyent! A harmadik forduló sorsolására kiváncsi leszek majd, de ami biztos, hogy érdekes videókat fog hozni nekünk a "nagy hajrá"!
 

Gratulálok az összes résztvevőnek! :)

Szólj hozzá!

Címkék: forduló összefoglaló liga jumpstyle 2ik

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr131004470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása