HTML

Hogy lehet valamit eladni??

2008.11.21. 14:48 :: brave90

Nem tudom mi van mostanában velem, de nagyon ráállt a szemem ezekre az összehasonlításokra! Tudom sokaknak nem tetszik, majd lezsokok róla, de ez most télleg egy olyan téma, amiből sok mindenki tanulhat! Tehát: ahoz hogy eladj valamit ahoz két úton is eljuthatsz! 1: k*rva jó vagy és az emberek szeretni fogják amit csinálsz 2: épphogy megyeget a dolog, de olyan kreatív vagy, hogy zabálja a nép  (ez nem csak a jump-ra igaz)

Előszőr az elsőre hoznék példát, hogy mégiscsak a minőségnél maradjunk! Freestyle hardjump! Szerintem ebben minden benne van! A videót amúgy a [GST] (GreenSmileTeam) két jumpere csinálta! És ebben a másfél perces duóban olyat letesznek az asztalra, hogy eláll az ember szava! Ez itt a szín tiszta tudás! Ennél profibb duo-t is ritkán lát az ember!

De, hogy a másik se maradjon ki, ezért itt van egy olyan videó (lengyelektől), amihez hasonlót nem mindennap látni! Abszolút amatőr csapatról van szó, teljesen kezdő tudással! Ennyi lépést full nulláról kezdve egy délután alatt meg lehet tanulni simán! De ez mégsem olyan videó mint a többi! Ugyanis a tudást ezek a srácok hatalmas kreativítással pótolták! Így elérték azt, (legalábbis nálam) hogy végignézzem a videót és még tetszen is! A zene, a koreográfia szinte hibátlan! Így kell a semmiből valamit csinálni! (hogy szépen fejezzem ki magam)

A tényleges tudás és profizmus, vagy az hogy melyik videó a jobb az szerintem kétségtelen, de talán párat értékelik azt, hogy néha-néha ilyen összehasonlításokat is hozok a blog szürke hétköznapjaiba! És még valami: 18adikán nem tudom mi volt veletek, de köszönöm nektek az az napi teljesítményeteket, ugyanis megdőlt a napi látogatói rekord! Kár, hogy utánna visszaállt minden a régi kerékforgásba, de jó látni nekem ezeket! Köszönöm!

Szólj hozzá!

Címkék: duo jumpstyle gst

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr14781298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása