HTML

"huss jump oldalra gyorsba és ülj le" :) :D

2008.07.03. 10:57 :: brave90

Ezzel a mondattal indult a napom és nem értettem mi is ez.. De hamar világossá vált!! Mint tudjátok a www.jump4ever.hu portál majdnem 2 hónapja indult, és egyik admin én vagyok. SunFighter a www.lazaradio.hu "atyja" a főadmin és a portál ötletének kitalálója! Vele vette fel a kapcsolatot a www.jinac.com , vagyis a II. Európai Jump verseny rendezői! És hivatalos meghívást kaptunk a versenyre! Azaz mi képviselhetjük Magyarországot a 2008-as European Jump Masters -en!! 

 

 

 

Az eredeti levelet és a magyar fordítását pedig a Tovább -ra kattintva olvashatjátok el!

Hi, I am Alain from the one and only official JUMPING IS NOT A CRIME organization. We are organizing this year in November the 2nd European Jumps Masters 2008 in November in Belgium. As you are one of the most important jumpstyle organization in your country, we would like to ask you if you are interested to participate in this greatest jumpstyle contest of the year and select for us your NATIONAL HUNGARIAN JUMP TEAM to battle against the other teams of Belgium, Holland, Poland, Germany, France and hopefully many others. Please let us know if you can and want to be our local partner in your territory to bring Jumpstyle on the European map

Thanks, Alain
www.jinac.com

 

Fordítás: Alan vagyok az egyetlen es hivatalos képviselője a Jumping is not a crime szervezetnek. Belgiumban fogjuk megrendezni ez év novemberében a második European Jumps Masters 2008 nevű versenyt. Mivel hogy Ön a legjelentősebb jumpstyle szervezet a Magyarországon, szeretnénk megkérni, ha érdekli, hogy vegyen részt az év e legnagyszerűbb jumpstyle eseményén és válasza ki azt a magyar jump csapatot, akik meg tudnak majd mérkőzni más csapatokkal Belgiumbol, Hollandiabol, Lengyel, Német és Franciaországból, valamint remélhetően meg sokan másokkal is. Kérem tudassa velünk ha szeretne és tudna a helyi kepviselőnk lenni hogy minél több ország rajta lehessen a Jumpstyle europai térképen.

4 komment

Címkék: verseny belgium jumpstyle jump4ever

A bejegyzés trackback címe:

https://jumpstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr54550863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brave90 · http://jumpstyle.blog.hu 2008.07.03. 11:46:05

sajnálom fiúk de az istenért nem tudom középre igazítani a képet.. tehát így marad.. a lényeg így is érthető

Kecske 2008.07.03. 13:13:47

magyar jump csapat??? :OOO

brave90 · http://jumpstyle.blog.hu 2008.07.03. 23:00:50

Jumpstyle Ber a "csapatkapitány" vagy nemtom minek nevezzem! őrá van bízva a keret kialakítása!

brave90 · http://jumpstyle.blog.hu 2008.07.04. 10:02:29

nah látom titeket is érdekelt ez a hír, mert az oldalletöltések száma 50-70ről 120ra ugrott a tegnapi napon:)
süti beállítások módosítása